Köszöntjük Isaszeg város hivatalos honlapján!
Köszöntjük Isaszeg város hivatalos honlapján!

EUROPE FOR US, WE FOR EUROPE

2017. június 8 - 11

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest Megye

 

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Rendelet-tervezetek társadalmi egyeztetése

Isaszeg, a mi városunk

Támogatott Linkek


  

 

 Regina Alapítvány

 

Tájékoztató a települési hulladékszállítással kapcsolatos változásokról

 

Tisztelt Lakosság!

A hulladékokról szóló 2012. évi CLXXXV. tv. (továbbiakban: hulladéktörvény) 2016. évben hatályba lépett módosítása bevezette az állami hulladékgazdálkodási közfeladatot, melynek végrehajtására állami szervezetet hozott létre. Ezért a díjbeszedést, valamint a kintlévőségek kezelését már nem a Zöld Híd Régió Nonprofit Kft. végzi.
A fenti okokra tekintettel a hatályban lévő közszolgáltatási szerződés módosításra került. A jogszabályi változás, valamint a közszolgáltatási szerződés tartalmának figyelembe vételével Isaszeg Város Önkormányzat Képviselő-testülete szeptemberi ülésén - 2016. október 1-jei hatályba lépéssel - új önkormányzati rendeletet alkotott a települési hulladékszállításra vonatkozóan.


A képviselő-testület önkormányzati rendeletben állapítja meg többek között a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás tartalmát, ellátásának rendjét és módját, a közszolgáltató és az ingatlanhasználó ezzel összefüggő jogait és kötelezettségeit.
A lakosság szempontjából fontos, hogy bevezetésre került a 60 literes hulladékgyűjtő edény, mely a kis háztartások esetében költségtakarékosságot eredményezhet.
A közszolgáltatási szerződés és a hulladékgazdálkodásról szóló önkormányzati rendelet megtalálható Isaszeg Város honlapján (www.isaszeg.hu), az Önkormányzati rendelek között 21/2016.(IX.21.) önk. rendelet néven.

A hulladékszállítással kapcsolatban felmerülő egyéb kérdéseikkel forduljanak a Zöld Híd Régió Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatához (2100 Gödöllő, Dózsa György út 69.).

Polgármesteri Hivatal
 

Isaszegi esemény -és rendezvénynaptár

h k s c p s v
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Közvilágítás hibabejelentő

Munkaidőben: 06 28 520 873
Éjjel-nappal: 06 80 625 726
Online felület:

Isaszegi vállalkozások

Nemzetiségi Önkormányzatok

Belépés